Bottega Veneta blijft leuk nieuw territorium verkennen met nieuwe vormen en structuren voor Resort 2019

February 2, 2023 By fjgms 0

Traditioneel, als ik denk aan Bottega Veneta, denk ik aan twee soorten tassen: werkzakken en avondtassen. Dat wil niet zeggen dat het merk natuurlijk niet lang veel casual opties heeft gemaakt, maar de doelklant van Bottega is altijd een vrouw geweest met een plek om te zijn, of het nu het kantoor of een chique evenement is. Naarmate de mode -industrie een veel meer informele plek is geworden, is het merk echter op kleine manieren begonnen te volgen, waarvan sommige te zien zijn in het nieuwe Bottega Veneta Resort 2019 -lookbook.

Bottega Veneta ondergaat nu al een paar seizoenen deze subtiele verschuiving, waarbij veel met name het gebruik van helderdere kleuren heeft betrokken, vaak in veelvouden op een enkele zak. Het Intrecciato -leer van het merk leent zich daar goed voor, en je zult er genoeg van zien in deze collectie. (Als je angstig bent, komt Bottega misschien te ver van de handtekeningen van zijn handtekeningen, niet – de veranderingen zijn subtiel en de tassen zijn onmiskenbaar bv.)

In deze specifieke line -up zijn de tassen een beetje meer nonchalant gestructureerd dan je misschien van Bottega gebruikt. Het merk heeft in het verleden de neiging om de bovenste handgrepen, bakken en koppelingen te hebben, maar het lookbook bevat veel kleine crossbody -tassen, evenals enkele extra grote heuptasjes. Bekijk alle tassen uit het lookbook hieronder.