Chanel ging de afgelopen seizoenen met een rechte tassen voor de Runway 2015

May 1, 2023 By fjgms 0

, Chanel heeft zwaar geleund op thema’s om de collecties te informeren, en in het bijzonder het accessoire-ontwerp. Eerst kwam de kunstacademie, daarna protesteer je rally’s, en met hen enkele substantiële hits en belangrijke missers in de zakafdeling. Voor de herfst van 2015 heeft Chanel zeker nog steeds een thema (de Franse brasserie), maar de tassen voelen een stuk evenwichtiger-de meeste zijn gewoon gewoon mooi, met een paar thema-stukken overal besprenkeld.

De collectie zat vol met Chanel -klassiekers, waaronder de klassieke flap, heruitgave en kinderzak. Velen van hen waren versierd met mozaïektegels of metalen accenten, en een paar van hen weerspiegelden het restaurantthema; Met name werd één heruitgave bezaaid met kleine keukengerei en er werd nog een hold gemaakt om eruit te zien als twee kleine stapels borden. Misschien was de meest creatieve implementatie een greep versierd met een metalen vork, die een paar parels uiteenloopt alsof ze pasta waren.

Er was echter nog steeds een beetje raarheid; Verschillende modellen droegen gebreide vesten met ongemakkelijke kangoeroezakken aan de achterkant, en verschillende zakken waren gemaakt van gepofte en gebrandleerd leer, die een beetje op een matte vuilniszak leek. Over het algemeen produceerde Chanel echter een sterke collectie die het soort tassen bevatte dat de fans van het merk ongetwijfeld betoverend zullen vinden.

[Foto’s door middel van style.com]