De 15 beste tassen van Milan Fashion Week herfst 2013

December 18, 2022 By fjgms 0

Ik kan niet geloven dat het al het einde is van Milan Fashion Week! Parijs is aan de gang terwijl we spreken, maar voordat we ons volledig inzetten voor een nieuwe stad, willen we graag eens kijken naar enkele van de beste stukken en trends die uit Italië kwamen 2013. Zowel bont als exoten gaan nog steeds sterk , en je wilt misschien op zoek gaan naar stukken in felrode en cyaan om over zes maanden winkels te raken. Het is echter te vroeg om te beginnen met winkelen, dus laten we eens kijken naar de beste runway -tassen die Milan Fall 2013 te bieden had.

De meeste handtassen van Dolce & Gabbana 2013 waren zwaar gedetailleerd, maar de beste stukken van het stel waren rustig elegant, zoals deze in Red Python.

Deze avondtas van Dolce & Gabbana was veel meer indicatief voor de richting van de collectie, en op zo’n glamoureuze, ouderwetse manier.

De tassen in Marni herfst 2013 waren veel minimaaler dan ze de laatste tijd zijn geweest, maar er waren nog een paar verfraaide stukken te vinden, zoals deze kralenkoppeling.

Armani staat bekend om zijn spectaculaire slijtage van de rode loper, en deze met rand met rand met rand met rand is zeker zo’n moment waard.

Blumarine is ideaal bovenop een van de grootste trends van het seizoen – bont.

Versace gaat altijd helemaal uit met zijn tassen, en deze past perfect bij de snelgroeiende rugzaktrend.

Etro maakt mooie, opmerkelijk diepgaande kleding en accessoires, en ik zou voor altijd naar het geweven patroon van deze tas kunnen staren.

Deze Fendi 2Jours -tas is tot nu toe gemakkelijk mijn favoriet van het seizoen – de kleurencombinatie, bont en vorm zijn allemaal perfect.

Wat is Emilio Pucci zonder een afdruk?

Voor de herfst heeft Roberto Cavalli een aantal dingen tot een prachtig effect afgezwakt – waarom doen niet veel meer merken gedrukt leer?

Als u neutraliteit, luxe en functionaliteit wilt, zou u veel erger kunnen doen dan deze Missoni -tas.

We zagen ook een geweldige kooi in London Fashion Week – met deze Roberto Cavalli -versie hebben we er nog maar veel meer nodig om een ​​trend te maken.

Ferragamo is altijd een betrouwbare bron van luxe moderniteit, en deze trimkrokodilzak is slechts het huidige voorbeeld.

Het is moeilijk om Lucius Blue Gucci -krokodil in een erfgoedvorm te verslaan.

Armani staat niet bekend om zijn tassen, maar deze Red Croc -knaller zou wat aandacht moeten hebben.