Kim Jones nam Miami over om Dior Men’s Autumn 2020

May 4, 2023 By fjgms 0

te presenteren. In deze publicatie zijn van Vlad!). Awesome was snel de stijl van de nacht, maar laten we eerlijk zijn: Kim Jones heeft Dior Mennwear voorbij cool gehaald. Hij heeft het extreem begeerlijk gemaakt en dat is geen eenvoudige prestatie, maar een die Jones niet alleen heeft bereikt, ook ook met zo gemak. Ideaal naast de verbazingwekkende Rubell -huishoudelijke collectie, een van de grootste persoonlijke hedendaagse kunstcollecties in Noord -Amerika, organiseerde Dior een overname voor de herfst 2020 -show van de heren. Een enorm Miami Storehouse was bedekt met het Dior -logo dat opnieuw werd bedacht door Shawn Stussy. Ja, die stussy. Jones herrezen Stussy 20 jaar nadat hij afscheid nam van zijn naamgenootmerk voor deze samenwerking.

Stussy was het originele grafische T -shirt en het merk Surf/Streetwear. Het was het merk van de jaren 90 dat iedereen zowel begreep als begeerd. Voor deze collectie waren er verwijzingen naar eerdere Dior -collecties (denk aan 60s) samen met zwarte en witte graphics gemaakt door Stussy zelf. Stussy heeft het logo en de beroemde Dior Bee opnieuw bedacht met zijn kenmerkende aanraking. De hele gevel van het gebouw met de show was bedekt met Stussy’s Dior, net als de muren en vloeren van de startbaan. Hoewel sommigen dit partnerschap uit het linker veld ontdekken, is Kim Jones de Master Artist -medewerker. Hij was de drijvende kracht achter Ultimate X Louis Vuitton en overwegen dat het nemen van het roer naar Dior de classificatie van de herenkleding opnieuw heeft uitgevonden door de perfecte mix van hoog en laag te brengen met precies de ideale formule. De kledingstukken waren helder, net zoals je zou verwachten voor een Miami -thema -show, met roze, geel, greens, evenals blues combineren met veel meer draagbare bruine kleuren tegen de algemene stijlvolle sfeer. De traditionele maatwerk die men van het huis verwacht, ontbrak, maar dat zal zeker opnieuw verschijnen in zijn volgende collectie.

Een andere samenwerking die de landingsbaan werd verzonden, liet iedereen zoemen: de Dior X Air Jordan 1. Deze schoenen hebben “Air Dior” in het beroemde Wings -logo geslagen met de Dior schuine logo Jacquard -print in de swoosh van de schoen. De bodems hebben een doorschijnende zool met de Dior -afbeelding. Deze schoenen vertegenwoordigen de top van partnerschappen voor sneakerheads en moeten in april 2020 worden uitgebracht met een geruchten van $ 2.000. We kwamen Travis Scott tegen op zijn methode in de show (nee echt, kwam hem tegen) en hij gebruikte de schoenen die zeker zullen bieden en onmiddellijk opnieuw op de wederverkoopmarkt zullen verschijnen met een grote markup.

Laten we over tassen praten, zullen we? Naarmate zowel dameskleding als herenkleding nog steeds naar één blijven stappen met minder focus op duidelijk voor man en voor vrouwen, toonden de tassen die Kim Jones produceerde precies dat – draagbaarheid voor iedereen. Er was een grotere Dior-zadeltas voor de kerels, een grote hobo-achtige vorm, die ik misschien snel ook vrouwen zou zien begeren. De veel meer traditionele zadeltasvorm voor Guy wordt aangegeven om crossbody te worden gebruikt en een paar weergaven hiervan werden getoond. Deze tas is het hoogtepunt van de accessoire lijn van zijn mannen, omdat het een moderne, futuristische sfeer combineert met een extreem traditionele vorm. Het Dior Jacquard -materiaal in een charmante bruine kleur maakte zijn methode op een handvol tassen, van een buiktas tot een houdstas. Er waren natuurlijk bakken, evenals grotere rugzakken samen met strandachtige rieten compacte tassen.

De Dior Menswear -lijn van Kim Jones is zowel fris als stimulerend, evenals de menigte stemde in, waardoor hij een brullende staande ovatie kreeg. Hij produceert must-have waren en smelt de geschiedenis van het huis met nieuwheid tijdens het produceren van partnerschappen die als een paar van de beroemdste van aller tijden zullen dalen. De show en viering waaraan voldeden waren een masterclass in genot (meer daarover morgen). Wat betreft de collectie … laten we zeggen dat Jones begrijpt wie de Dior -klant van onze tijd is, en hij verbreedt het bereik met elke stap die hij maakt.

[SC_IC_AD1]

[SC_IC_AD2]