Prada om eerder deze week meer tassen onder de $ 1.400

October 20, 2022 By fjgms 0

te debuteren, meldde Bloomberg een beetje geweldig nieuws voor zowel portemonnees als Prada Aficionados: het merk is van plan zijn keuze aan tassen onder de € 1.200 te verhogen, wat gelijk is tot ongeveer $ 1.400USD.

Productdiversificatie is absoluut een sterke stap in de richting van het tekenen van nieuwe bedrijven en het heroveren van de interesse van eerdere klanten die de afgelopen seizoenen misschien zijn afgedwaald naar andere merken. De aanzienlijke mate lederen tassen van Prada beginnen momenteel in het bereik van $ 1500, gebaseerd op aangeboden product bij Bergdorf Goodman, dus het lijkt erop dat de $ 1.100 tot $ 1.400 variëteit inderdaad een kansen is.

Voor elk type merk is het belangrijk om een ​​sterk leerproduct op instapniveau te hebben; Het is een van de allerbeste methoden om jongere klanten aan te trekken, die de toekomst hebben om loyale klanten te worden over de bogen van hun voortschrijdende carrière. Dat lijkt vooral voor een merk als Prada, wiens tassen al lang verbonden zijn met vrouwen die iets willen dat er extravagant en krachtig uitziet om aan het werk te brengen.

De herfst 2015 van Prada omvatte veel lederen tassen die verder gingen dan de gemeenschappelijke Saffiano -opties van het merk, evenals in combinatie daarmee, dit nieuws dient als nog een teken dat de krachten die in Prada zijn, naar de reactie van de consument luisteren en aanpassingen aanbrengen. Er is nog geen openbare releasedatum voor de $ 1.400 zakken nog steeds, maar ik kijk bijvoorbeeld vooruit om te zien wat Prada daarna doet.

[Afbeelding via vogue.co.uk]